Uncategorized

Infopunt voor werken Noorderlijn

Mobiliteit Antwerpenaars delen tips Antwerpenaars kunnen elkaar via een website mobiliteitstips geven tijdens het doortrekken van de tramlijn over de Frankrijklei en de Noorderlaan. De eerste werken starten in april 2015. Dat ze voor hinder gaan zorgen, is zeker. In april 2015 beginnen de eerste werken rond het project Noorderlijn, …

Antwerpenaars delen tips

Antwerpenaars kunnen elkaar via een website mobiliteitstips geven tijdens het doortrekken van de tramlijn over de Frankrijklei en de Noorderlaan. De eerste werken starten in april 2015. Dat ze voor hinder gaan zorgen, is zeker.

In april 2015 beginnen de eerste werken rond het project Noorderlijn, ook bekend onder de naam Brabo 2.

Daarmee wordt de bereikbaarheid met de tram naar het noorden van Antwerpen verhoogd. Met die investeringen van Vlaanderen en de stad Antwerpen wordt het Operaplein autoluw en aantrekkelijk, en krijgt Antwerpen 9 kilometer nieuw tramnet.

De aannemer gaat aan de slag op de Frankrijklei, de Kaaien, het Eilandje en de Noorderlaan.

Op de site www.noorderlijn.be/ tips kunnen Antwerpenaars en bezoekers op een interactief platform reacties of tips kwijt.

“We hopen dat mensen elkaar adviseren over de beste omleidingen of automobilisten aansporen om de wagen achter te laten op een park&ride en met het openbaar vervoer naar de stad te komen”, zegt Koen Kennis (N-VA), schepen van Mobiliteit. “Mensen laten zich sneller overtuigen door andere weggebruikers.”

 

Copyright © 2015 Concentra. Alle rechten voorbehouden